Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Server egg på couscous-salat som en egen liten rett eller la den være en del av en større buffet.

Porsjoner: 2 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

2 stk kyllingfilet
2 ss flytende margarin til steking
2 stk egg
200 g couscous
½ stk issalat eller en annen god salat
2 stk tomat eller noen cherrytomater
½ stk slangeagurk
1 stk rødløk
2 båt presset hvitløk
saften av1 stk sitron
3 ss olivenolje
½ dl frisk mynte eller kruspersille
salt og kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Stek kyllingfiletene hele eller i strimler. Kok eggene i 9 minutter. Avkjøl helt.
  2. Kok couscous etter anvisning på pakken og la den bli kald.
  3. Skjær alle grønnsakene i mindre biter og bland inn couscous, sitronsaft, olivenolje og urter. Smak til med salt og pepper.
  4. Fordel salaten i porsjonsskåler og anrett med kylling og egg på toppen.

Næringsinnhold pr. porsjon

Næringsstoffer Innhold
Energi 437 kcal
Protein 29,8 g
Fett 18,4 g
Karbohydrater 35,7 g
Jern 2,0 mg
Annonse:
Annonse: