Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Små, fylte paprika med ris og karbonadedeig er supre som en del av et tapasbord med sunne retter.

Porsjoner: 4 • Tid: 20-40 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

400 g karbonadedeig
2 dl naturris
1 stk finhakket løk
1 ts salt ½ ts pepper
½ ts chilipulver
1 stk egg
8 stk små oransje paprika

Slik gjør du

  1. Kok risen som anvist på pakken.
  2. Stek karbonadedeig sammen med krydder, løk, hvitløk. Ta det ut av pannen og bland inn egg og ris.
  3. Skjær forsiktig toppen av paprikaene og fjern frøene.
  4. Fyll kjøttblandingen i paprikaene og sett dem i en ildfast form med åpningen på topp. Press stilken på toppen slik at paprikaen blir lukket. Stek dem midt i ovnen på 180 °C i ca. 15 minutter.

Næringsinnhold pr. porsjon

Næringsstoffer Innhold
Energi 220 kcal
Protein 24,3 g
Fett 5,3 g
Karbohydrater 16,1 g
Jern 3,1 mg
Annonse:

Sunn&Sprek

Bli med i Sunn&Sprek

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

  • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
  • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
  • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke