Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:
Annonse:

Wok i vei, dette er både raskt og magert.

Porsjoner: 2 •Tid: under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel.

Ingredienser

2 stk kyllingfilet i strimler
2 båt finhakket hvitløk
1 ts finhakket frisk ingefær
½ stk finhakket rød chili
1 pose ferdig woksaus
1 bunt vårløk ½ stk rød paprika
1 stk gulrot
1 pk nudler
½ ts pepper
ca.2 ss olje til steking

Slik gjør du

  1. Bland kyllingstrimler, hvitløk, ingefær og chili med en halv pose med woksaus. Mariner i ca. 1/2 time.
  2. Skjær vårløk i ringer, og paprika og gulrot i biter.
  3. Kok nudlene etter anvisningen på pakken.
  4. Fres kjøttet raskt i olje på sterk varme i en panne. Ta ut kjøttet og fres grønnsakene. Bland de stekte kyllingstrimlene og nudlene forsiktig sammen til slutt.
  5. Tilsett resten av woksausen og smak til med pepper og eventuelt salt.

Server kyllingwok i følge med kokt ris.

Annonse:
Annonse: