Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Biff med Hans sterke brokkoli.

Ingredienser biff

300-400 g indrefilet
20 sjampinjong
1 løk
Grov pepper
Soyasaus
Noen dråper presset sitron
Olivenolje eller smør
2 poteter

Ingredienser Hans sterke brokkoli

1 bunt brokkoli kuttet i biter
3 fedd finhakket hvitløk
1 rød chili uten stener
2 ss olje

Slik gjør du

  1. Vask potetene og skjær et kryss på toppen av dem før de settes inn i ovnen på 200 grader. Potetene er ferdige når skallet er sprøtt og poteten er gjennomkokt (ca. 40-60 minutter).
  2. Kutt sjampinjongen i skiver og stek i litt olivenolje. Dryss over pepper, og hell over noen dråper soyaolje og evt. litt presset sitron. Når sjampinjongene er brune settes de til side.
  3. Kutt løken i tynne skiver og stek den til den er gylden før du setter den til side.
  4. Nå begynner du på brokkolien. Varm opp olje, ha nedi opphakket chili og finhakket hvitløk, Legg nedi brokkoli, og rist rundt slik at oljen fordeler seg. Vent en liten stund til brokkolien blir litt brun i kantene. Hell over en kopp vann, sett på lokk og vent ca. 3 minutter.
  5. Stek indrefileten så mye du ønsker, og legg løk og sjampinjong i pannen rett før servering slik at det blir varmt.
Annonse:

Sunn&Sprek

Bli med i Sunn&Sprek

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

  • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
  • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
  • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke