Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:
Annonse:

Lørdagswok med sukkererter.

Ingredienser

4 kyllingbryst
3 dl hønsebuljong
1 ss Maisennamel
Masse sukkererter (2 pk)
½  ingefær
2-3 fedd hvitløk
1-2 ts Sambal Olek
Pepper, salt
Soyasaus (3 ss)
Olivenolje (3ss)
2 porsjoner villris

Slik gjør du

  1. Skjær kyllingen i strimler. Skrell ingefær roten og finhakk.
  2. Finhakk hvitløk og bland hvitløk og ingefær med olivenolje, sambal olek, pepper og soyasaus.
  3. Legg kyllingen i denne marinaden, og bland godt slik at all kyllingen blir dekket. La kyllingen ligge i marinaden i kjøleskapet i 3-4 timer. Ca. 30 min. før servering tas kyllingen ut i romtemp.
  4. Sett på risen slik at den er ferdig samtidig med woken.
  5. Bland hønsebuljong med maisennamel.
  6. Stek kyllingen i litt olivenolje på sterk varme. Hell resten av marinaden over.
  7. Del sukkerertene i to og legg oppi wok gryten.
  8. Hell kraften av hønsebuljong og maisenna over. Bland godt og sett på lokk i noen få minutter. Serveres med én gang.
Annonse:
Annonse: