Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:
Annonse:

Du rekker fint å lage sunn middag, selv om tiden er knapp. Løvtynn biff med fersk pasta, aspargesbønner og rødmende cherrytomater er serveringsklart på under 20 minutter.

Porsjoner: 4 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel.

Ingredienser

4 stk biff av ytrefilet storfe
1 ts salt
½ ts kvernet pepper
2 ss flytende margarin
2 stk sjalottløk i tynne skiver
1 beger snøfrisk med dill
250 g fersk tagliatelle
50 g grovhakket ruccula
200 g aspargesbønner
100 g cherrytomat, rød

Slik gjør du

    1. Bank biffene tynt ut mellom to lag plastfilm. Varm margarinen i en stekepanne og stek biffene 1 minutt på hver side. Legg dem til side og hold dem varme.
    2. Kok pasta etter anvisning på pakken. Sil fra vannet og hell den tilbake i kjelen.
    3. Fres løk raskt i den varme pannen, tilsett snøfrisk og la den smelte til en ostesaus.
      Kok bønnene i lettsaltet vann til de er knapt møre. Vend pastaen inn i ostesausen sammen med grovhakket rucculasalat.

    Server løvtynn biff med pasta, aspargesbønner og cherrytomater delt i to.

    Annonse:
    Annonse: