En enkel og smakfull forrett eller en liten rett til kvelds med den nye kålen Flower Sprout, tomater og vårløk.

Server den i porsjonsskåler eller i en salatbolle.

Ingredienser

  • 160 g flower sprout
  • 1 ss smør
  • 1 stk smilende egg - kokttid 6-8 min.
  • 8 stk rød cherrytomat
  • 1 ss sesamfrø
  • 2 stk vårløk
  • olivenolje
  • balsamicoeddik

Fremgangsmåte

Skyll og tørk kålen, og del den i to.

Fres den i varm panne i litt smør i 2-3 minutter. Legg til side.

Del cherrytomatene og fres dem i den varme pannen i ca. 1 minutt. Legg dem til side.

Tørk av pannen og rist sesamfrøene til de er gylne.

Skjær vårløken i tynne skiver. Skrell og del egget båter.

Dander alt i 4 porsjonsskåler. Ha over noen dråper med olivenolje og balsamicoeddik og dryss sesamfrø på toppen.

Kilde: Frukt.no