Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:
Annonse:

Torsk er sunt og torsk er godt!

Denne retten gjør torskemiddagen enda litt mer smakfull.

Ingredienser

Til 4 porsjoner

  • 800 g torskefilet, uten skinn og bein
  • 1 l vann
  • 100 g salt
  • 100 g mozzarella, fersk

Tilbehør

  • 300 g mandelpotet
  • 1 stk brokkoli
  • 50 g smør
  • flaksalt
  • pepper, grovmalt

Framgangsmåte

Sett stekeovnen på 200 °C. Skjær torsken i serveringsstykker.
Rør sammen kaldt vann og salt til saltet er oppløst. La torskestykkene ligge i saltlaken i 10 minutter, ta dem ut og tørk dem godt med tørkepapir.

Legg stykkene på et stekebrett med bakepapir og legg en skive mozzarella på hvert stykke.
Stek fisken i stekeovnen i ca. 8 minutter.

Tilbehør: Vask potetene godt, skjær i tykke skiver og kok dem møre i vann.

Del brokkolien opp i små buketter og kok sammen med potetene i 1 minutt når potetene er ferdige.
Sil av kokevannet og vend grønnsakene i smør, salt og pepper.

Kilde: Godfisk.no
Annonse:
Annonse: