Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:
Annonse:

Torsk er allsidig mat og kan brukes til mye. Hvorfor ikke prøve en ny variant?

Torsk i panne er en varm velsmakende middagsrett med et deilig hint av østen.

Ingredienser

4 porsjoner

  •  800 g torskefilet, uten skinn og bein
  • 1 ts salt
  • 1 stk purre
  • 1 stk paprika, rød
  • 2 ss rapsolje
  • 2 dl matfløte
  • 1 terning fiskebuljong
  • 2 dl kokosmelk
  • 1 ss curry paste, rød

Tilbehør

  • ris

Fremgangsmåte

Skjær torsken i serveringsstykker og dryss over salt.

Skjær purre og paprika i biter, og surr i rapsolje til purren er myk. Ha i matfløte, smuldre fiskebuljongterning over, rør forsiktig og kok opp.

Rør inn kokosmelk og curry paste, og kok opp.

Ha torskestykkene i panna, legg på lokk og la trekke til fisken er ferdig, ca. 5 minutter.

Server med ris ved siden av.

Kilde: godfisk.no

Annonse:
Annonse: