Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

En smakfull og proteinrik pai.

Passer perfekt på dager der familien ikke rekker å samles til middag. Noen spiser kanskje før trening, andre etter. 

Porsjoner: 4

Ingredienser

Paibunn:

  • 2.5 dl sammalt hvete
  • 3 ss margarin
  • 3 ss vann

Fyll:

  • 8 egg
  • 3 ss cottage cheese
  • 1 dl melk
  • 4 vårløk
  • 100 g hamburgerrygg (eller anne skinke)
  • 1/4 brokkoli
  • 3 ss mais
  • Litt revet ost

Fremgangsmåte

Kna margarinen inn i melet, og ha i vann. Lag deigen til en «ball», og ha den i kjøleskapet i minst 20 minutter før den kjevles ut og legges i en paiform. Lag prikker i deigen med en gaffel, og stek den i ca. 10 minutter på 200 grader. Ta deigen ut av ovnen.

Kutt brokkoli i små buketter og kok i noen få minutter. Kutt hamburgerrygg og vårløk i biter.

Bland sammen egg, melk og cottage cheese. Ha over brokkoli, hamburgerrygg, mais og vårløk. Sett paien inn i ovnen på 200 grader i ca. 7 minutter. Strø over litt revet ost, og stek videre til egget er stivt og paien er gyllen. Server med salat og evt. litt brød til.

Annonse:
Annonse: