Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:
Annonse:

Kylling er alltid supermørt og er ideellt å tre på grillspidd - enten sammen med grønnsaker eller med kylling og grønnsaker på hvert sitt spyd.

Porsjoner: 8 • Tid: 20-40 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

600 g kyllingfilet eller kalkunfilet
2 stk rød paprika i biter
1 stk grønn squash i biter
10 stk frisk sjampinjong delt i to
2 stk maiskolbe i skiver
2 ss rapsolje
2 ss soyasaus
1⁄2 ts salt
1 ts karri
litt nykvernet pepper

Slik gjør du

  1. Skjær kjøttet i terninger. Tre grillspydene med kjøtt og grønnsaker vekselvis.
  2. Pensle med olivenolje, blandet med soyasaus og krydder.
  3. Legg spydene på grillen. Grill i 5-10 minutter, avhengig av grillens varme.

Næringsinnhold pr. porsjon

Næringsstoffer Innhold
Energi 164 kcal
Protein 20,0 g
Fett 4,9 g
Karbohydrater 8,5 g
Jern 1,2 mg
Kilde: Matprat.no
Annonse:
Annonse: