Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:
Annonse:

Kjøttfarse, noen grønnsaker og buljongterninger er alt som skal til før du har en deilig, rykende varm suppe på tallerkenen. Rask og enkelt.

Porsjoner: 4 • Tid: 20-40 minutter • Vanskelighetsgrad: Forholdsvis enkel

Ingredienser

250 g medisterfarse eller medisterfarse
1 1⁄2 l kjøttbuljong (utblandet)
4 stk gulrot i strimler
1⁄2 stk knollselleri (sellerirot) i strimler
1 stk purre i ringer

Slik gjør du

  1. Kok vann, buljong og grønnsaker i ca. 10 minutter. Smak til med salt og pepper.
  2. Ha en bolle med lunket vann og en stor teskje til utforming av bollene.
  3. Form kjøttbollene og ha dem i suppen etter hvert. Ta kjelen fra platen, og la bollene trekke i ca. 5 minutter.

Server gjerne med grovt brød til.

Næringsinnhold pr. porsjon

Næringsstoffer Innhold
Energi 147 kcal
Protein 10,0 g
Fett 7,3 g
Karbohydrater 10,1 g
Jern 5,2 mg
Kilde: Matprat.no
Annonse:
Annonse: