Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Sunn, smakfull og passer til det meste.

Har du ikke prøvd å lage tzatziki før, er det absolutt på tide! Dette er perfekt tilbehør til både kjøtt og kylling, og passer også godt som dipp f.eks. til oppkuttede grønnsaker eller grissini.

Ingredienser

  • 2 stk slangeagurk
  • 3 båt hvitløk
  • 3 dl matyoghurt
  • salt og pepper

Slik gjør du det

Riv agurkene på grovt rivjern.
Press eller hakk hvitløken over i yoghurten.
Bland agurk og yoghurt. Smak til med salt og pepper.
La gjerne tzazikien stå å godgjøre seg i kjøleskap en times tid. Smakene kommer da mye bedre fram.

Kilde: Frukt.no
Annonse:
Annonse: