Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:
Annonse:

Indrefilet av svin er godt i seg selv, men surret i spekeskinke blir den ekstra god. Lag den når du vil ha det lille ekstra!

Porsjoner: 4 • Tid: 40-60 minutter • Vanskelighetsgrad: Forholdsvis enkel

Ingredienser

800 g indrefilet av svin
1⁄2 ts pepper
8 skive spekeskinke
2 ss olje

Slik gjør du

  1. Gni svinefileten inn med pepper.
  2. Pakk fileten inn i skinkeskivene og bind hyssing rundt med jevne mellomrom.
  3. Pensle fileten med olje og legg den over i en ildfast form.
  4. Stikk et steketermometer i den tykkeste delen av fileten og stek på 125 °C til termometeret viser ca. 70 °C. Sjekk termometeret etter 20 minutter.

Tips: Denne oppskriften egner seg også veldig godt til grilling. Grill fileten i 15-20 minutter. Snu ofte.

Serveres med stekte potetbåter og ratatouille.

Næringsinnhold pr. porsjon

Næringsstoffer Innhold
Energi 325 kcal
Protein 48,0 g
Fett 15,0 g
Karbohydrater 1,0 g
Jern 1,9 mg
Kiilde: Matprat.no
Annonse:
Annonse: