Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

En enkel og smakfull fiskerett.

Denne retten kommer garantert til å bli en favoritt!

Ingredienser

4 porsjoner

  • 600 g torskefilet
  • 0.5 ts salt
  • 0.5 stk purre
  • 1 stk paprika, rød
  • 2 ss olivenolje
  • 1 dl matfløte
  • 0.5 terning fiskebuljong
  • 2 dl kokosmelk
  • 2 ts curry paste, rød

Salat

  • 0.5 stk isbergsalat
  • 6 stk reddik
  • 1 stk eple

Tilbehør

  • ris

Fremgangsmåte

Sett stekeovnen på 180 °C.
Skjær torsken i serveringsstykker og dryss over salt.

Kok ris etter anvisning på pakken.

Skjær purre og paprika i biter, og surr det i olivenolje til purren er myk.
Ha i matfløte og smuldre fiskebuljongterning over, rør forsiktig og kok opp.

Tilsett kokosmelk og rød curry paste, og gi det et oppkok.

Legg torskestykkene i en ildfast form, og hell grønnsakene og sausen over.

Bak i stekeovnen til fisken er ferdig, 8-10 minutter.

Skjær isbergsalat i strimler, reddik i tynne skiver og eple i små biter.
Bland salatingrediensene sammen.

Server den ovnsbakte torsken med ris og salat.

kilde: 3iuka

Bramat+

Bli med i Bramat+

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

  • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
  • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
  • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke

Annonse:
Annonse: