En enkel og smakfull fiskerett.

Denne retten kommer garantert til å bli en favoritt!

Ingredienser

4 porsjoner

  • 600 g torskefilet
  • 0.5 ts salt
  • 0.5 stk purre
  • 1 stk paprika, rød
  • 2 ss olivenolje
  • 1 dl matfløte
  • 0.5 terning fiskebuljong
  • 2 dl kokosmelk
  • 2 ts curry paste, rød

Salat

  • 0.5 stk isbergsalat
  • 6 stk reddik
  • 1 stk eple

Tilbehør

  • ris

Fremgangsmåte

Sett stekeovnen på 180 °C.
Skjær torsken i serveringsstykker og dryss over salt.

Kok ris etter anvisning på pakken.

Skjær purre og paprika i biter, og surr det i olivenolje til purren er myk.
Ha i matfløte og smuldre fiskebuljongterning over, rør forsiktig og kok opp.

Tilsett kokosmelk og rød curry paste, og gi det et oppkok.

Legg torskestykkene i en ildfast form, og hell grønnsakene og sausen over.

Bak i stekeovnen til fisken er ferdig, 8-10 minutter.

Skjær isbergsalat i strimler, reddik i tynne skiver og eple i små biter.
Bland salatingrediensene sammen.

Server den ovnsbakte torsken med ris og salat.

kilde: 3iuka