Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:
Annonse:

Ytrefilet av svin inneholder nesten ikke fett, og godt egnet til sunn og rask hverdagsmat.

Dette er en sunn, mager, spennende og spicy rett. Lett å lage er den også!

Porsjoner: 4 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

600 g ytrefilet av svin ca. 1 cm tykke skiver
½ ts peppermiks
½ ts salt
2 ss olivenolje til steking
1 båt hvitløk
1 boks hermetiske tomater
½ ts tørket oregano
½ ts pepper
250 g frosne aspargesbønner
½ ts salt

Slik gjør du

  1. Ha finhakket hvitløk, hermetiske tomater, oregano og pepper i en kjele. La det småputre under lokk i ca. 5 minutter.
  2. Tilsett bønnene og la de koke med i ca. 5 minutter til. Smak til med salt.
  3. Krydre skivene med salt og peppermiks. Stek dem i varm panne med olje ca. 1 -2 minutt på hver side. Etterstek på svak varme til de så vidt er gjennomstekte
  4. Kok eplejuice, chili og hvitløk i en høy stekepanne i ca. 1 minutt.

Serveres straks med baguetter eller olivenbrød.

Annonse:
Annonse: