Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Denne kyllingretten får en smak av India med karri- og yoghurtmarinaden som gir god smak.

Dette er en sunn, mager, spennende og spicy rett. Lett å lage er den også!

Porsjoner: 4 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Forholdsvis Enkel

Ingredienser

4 stk kyllingfilet
1 dl yoghurt naturell
ca.2 ts karri
¼ ts salt
litt kvernet pepper
1 ss flytende margarin til steking

Tomat- og løksalat:
1 stk rødløk
1 beger rød cherrytomat eller bruk vanlige tomater
1 dl hakket frisk mynte
1 dl hakket bladpersille
1 ss rapsolje
2 ss sitronsaft ½ ts salt
litt kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Legg kyllingfileter i en plastpose. Bland yoghurt med karri, salt og pepper, og slå dette over kyllingen i posen. Bland alt godt. La kjøttet ligge et par timer..
  2. Skrell løken og skjær den i tynne skiver. Del tomatene i to eller i skiver. Bland løk, tomat, hakket mynte og persille med olje, sitronsaft, salt og pepper. La det stå kjølig.
  3. Varm olje i stekepannen og stek kyllingfiletene gylne, 3-4 minutter på hver side.

Server med kokt ris.

Annonse:
Annonse: