Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Du trenger ikke ferdig strimlet kjøtt for å lage en wok.

Kjøp koteletter og strimle selv!

Porsjoner: 4 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad:Enkel

Ingredienser

4 stk kotelett av svin
1 stk brokkoli
200 g frisk sjampinjong
1 stk rødløk
1 pk sukkererter
1 stk rød paprika
2 ss soyasaus
3 ss østerssaus (oyster sauce)

Slik gjør du

  1. Renskjær kjøttet for bein og fett og del det i ½ cm tykke strimler.
  2. Del brokkoli i små buketter. Skjær sopp og løk i båter, paprika i strimler og sukkererter deles i to på skrå.
  3. Stek kjøttet raskt i olje i skikkelig god varm wok eller panne. Tilsett brokkoli og sopp. La det steke i ca. 2 minutter. Ha i resten av grønnsakene og la alt steke i 3-4 minutter. Tilsett soyasaus og østerssaus. Vend alt godt sammen.

Serveres med ris.

Annonse:
Annonse: