Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:
Annonse:

Vegetarmiddag med sunne og mettende råvarer. Prøv salaten med knutekåltreninger.

Porsjoner: 4

Ingredienser

1 kg poteter
1 rødløk
1 potte gressløk
1 beger cottage cheese
1 knutekål
1 glass soltørkede tomater
1 romanosalat
1 paprika
1 ss olivenolje
1 ts tørket oregano
Salt
Pepper

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 225 ºC.
  2. Skyll potetene og del de i to på langs. Legg de på en dyp langpanne og hell over 2 ss olivenolje, litt salt og pepper. Stek potetene høyt oppe i ovnen i ca. 30 min.
  3. Cottage cheese-dressing: Finhakk rødløk og gressløk og ha i en skål. Bland inn cottage cheese, oregano, litt salt og pepper. Hell av fra oljen fra de soltørkede tomatene og ha den over i en salatbolle. Strimle de soltørkede tomatene og bland de inn i dressingen.
  4. Salat: Strimle romanosalat og skjær paprika i terninger. Skrell og skjær knutekål i små terninger. Bland grønnsakene i skålen sammen med oljen fra tomatene, litt salt og pepper.
  5. Server de ovnsbakte potetene med cottage cheese-dressingen og salaten.
Kilde: matenerklar.no
Annonse:
Annonse: