Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:
Annonse:

Med en pose med wokgrønnsaker og noen pølser er middagen klar.

Porsjoner: 4 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

500 g småpølse
2 ss olje til steking
1 pose dypfryst wokblanding

Woksaus:
1 ½ dl eplejuice
1 ts buljongpulver
1 ss maisstivelse (maizena)
½ ts malt kanel

Slik gjør du:

  1. Varm oljen i woken til det ryker og stek pølsene raskt.
    Ta pølsene ut og fres grønnsakene et par minutter.
  2. Legg pølsene tilbake i woken sammen med grønnsakene.
    Bland sammen ingrediensene til sausen og hell over.
    La det tykne litt.

Server med kokt ris elller brød.

Annonse:
Annonse: