Dette er en av våre raskeste retter med kylling.

Prøv denne hvis du er klar for noe nytt på menyen!

Porsjoner: 4 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 stk kyllingfilet

Nudelsalat:

250 g risnudler
8 stk reddik
1 stk rød chili
3 stk vårløk
6 blad frisk koriander
2 ss rapsolje
salt og pepper
2 ts grønn karripasta
1 dl soyasaus

Slik gjør du

  1. Stek kyllingfileter i olje i en stekepanne i ca. 4 minutter på hver side. La filetene hvile mens nudelsalaten lages.
  2. Kok risnudlene etter anvisningen på pakken og sil fra kokevannet. Bland nudlene til en salat med reddik i skiver, snittet chili, vårløk og koriander.
  3. Bland karripasta og soyasaus til en kald sjysaus, og server ved siden av kyllingfiletene og nudelsalaten.