Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Tom Kah Gai er en meget god og smakfull kyllingsuppe fra Thailand.

Originalt lages den av en hel kylling. Vi har tilpasset oppskriften til norske forhold og bruker kyllingfilet.

Porsjoner: 4 • Tid: 20-40 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

3 stk kyllingfilet
8 dl kyllingkraft
100 g frisk ingefær
1 båt hvitløk
1 stk sitrongress
2 ss fiskesaus (asiatisk)
saft og skall av 1 stk lime
3 ½ dl lett kokosmelk

Slik gjør du

  1. Finkutt ingefær, hvitløk og sitrongress.
  2. Kok opp kyllingkraften og legg i finkuttet ingefær, hvitløk og sitrongress, og la det småkoke i 3 minutter.
  3. Skjær kyllingfiletene i biter og ha dem i kraften. Kok videre i 2 minutter og tilsett resten av ingrediensene. Trekk til side og sjekk at kyllingen er ferdig kokt.

Server med kokt ris.

Annonse:
Annonse: