Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:
Annonse:

Svinefilet er magert og mørt kjøtt.

Her har vi skåret den i biffer og grillet med aprikos og oliven. Flott festmat, gjerne som en del av en grillbuffet.

Porsjoner: 4 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Forholdsvis Enkel

Ingredienser

600 g indrefilet av svin
½ ts salt
½ ts pepper
1 ½ ts provencekrydder
12 stk tørket aprikos
12 stk rød cherrytomat
2 ss olje til pensling
4 stk grillspyd

Slik gjør du

  1. Skjær indrefileten i ca 1 cm tykke skiver.
  2. Gni inn medaljongene med krydder.
  3. Tre aprikoser og cherrytomater annen hver gang sammen med medaljongene på spyd.  Pensle alt med olje.
  4. Grilles forsiktig på middels varme i 4-5 minutter. Snu ofte.
Annonse:
Annonse: