Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:
Annonse:

Renskåret svinekjøtt er ypperlig i raske retter, dessuten har kjøttet mild smak slik at det passer godt med andre ingredienser.

Her er en oppskrift med appelsin og ingefær. Nam nam!

Porsjoner: 2 • Tid: 20-40 minutter • Vanskelighetsgrad: Forholdsvis Enkel

Ingredienser

300 g renskåret svinekjøtt i strimler
2 ss olje
1 stk sjalottløk
½ stk grønn chili
1 båt hvitløk
1 ts finhakket frisk ingefær
1 bunt vårløk
1 stk appelsin
1 ½ dl vann
2 ss maisstivelse (maizena)
½ ts salt
¼ ts pepper
200 g pastasløyfer

Slik gjør du

  1. Kok pastasløyfene.
  2. Stek kjøttet på middels sterk varme i olje, i to omganger. Legg det til side.
  3. Finhakk sjalottløk, hvitløk, chili og ingefær, og skjær vårløken i centimeterstore biter. Fres dette ca. 1 minutt.
  4. Rør ut maizena i vann og tilsett jevningen mens du rører. Press i saften av en appelsin. Kok opp på svak varme, tilsett kjøttet og smak til med salt og pepper.

Serveres med pasta eller ris.

Annonse:
Annonse: