Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:
Annonse:

Her har vi laget en vri på biffen og gitt den en spennende smak. Marinér biffen i en asiatisk fiskesaus.

Porsjoner: 4 • Tid: 20-40 minutter • Vanskelighetsgrad: Forholdsvis enkel

Ingredienser

600 g ytrefilet, mørbrad eller flatbiff av storfe
1 stk lime 1 ss fiskesaus (asiatisk) (kan sløyfes)
3 stk finkuttet vårløk
1 ss finhakket frisk koriander
1 ss finhakket frisk mynte
½ ts chilipulver

Slik gjør du

  1. Skjær kjøttet i tynne biffer (2 per porsjon).
  2. Bland sammen alle ingrediensene til en marinade og ha over i en pose. Legg i kjøttet, klem all luft ut av posen og lukk den. La kjøttet marinere ca. 20 minutter.
  3. Tre kjøttet på trepinner og stek dem 1-2 minutter på hver side.

Server med ris og en kryddersterk saus som dip, f.eks chilisaus.

Næringsinnhold pr. porsjon

Næringsstoffer Innhold
Energi 190 kcal
Protein 34,4 g
Karbohydrater 4,0 g
Fett 3,6 g
Jern 4,1 mg
Annonse:
Annonse: