Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Smakfull smårett når du har lyst på noe godt, eller den kan brukes som en tapasrett.

Porsjoner: 4 • Tid: Under 20 minutter • Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

8 skive spekeskinke
8 stk frisk grønn asparges
150 g parmesan skåret i 8 staver

Slik gjør du

  1. Rens aspargesen og kutt av rotenden. Skrell den nedre delen med en potetskreller. Forvell i kokende vann i 3-5 minutter, avhengig av tykkelsen på aspargesen.
  2. Skyll aspargesen i kaldt vann for å stoppe kokingen og tørk dem forsiktig.
  3. Bunt sammen en stav av parmesanost og en asparges og bind sammen med en skive spekeskinke. Legg dem på et serveringsfat.

Serveres sammen med ferskt brød og rømmedressing.

Næringsinnhold pr. porsjon

Næringsstoffer Innhold
Energi 292 kcal
Protein 23,7 g
Fett 21,8 g
Karbohydrater 0,3 g
Jern 0,6 mg
Annonse:
Annonse: