Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Trening over tre dimensjoner er ikke enkelt, men super treningseffekt

ELIXIA lanserer i høst en ny treningsform, 3D. Dette er en time for deg som har trent litt før. Det er sammensatte og litt vanskelige øvelser som skal trene funksjonelt over tre plan: Smidighet/balanse, styrke og kondisjon.

Hvordan er timen lagt opp?

Det er alltid en fordel å vite hva man skal gjøre underveis, så man har en forventning om hva som skal skje. Instuktøren informerer kort og enkelt om opplegget. Timen begynner med enkel oppvarming, vi har tatt frem step og vekter, men starter treningen på gulvet. Timen er lagt opp i bolker, tre øvelser etter hverandre to ganger med litt pause. Så tre nye øvelser to ganger. Det blir tyngre og tyngre og øvelsene krever ikke bare styrke, kondisjon og smidighet, men også full konsentrasjon.

Det blir aldri kjedelig

Tiden flyr av gårde, det blir aldri kjedelig. Årsaken er nok at øvelsene ikke holdes alt for lenge og at det krever at man følger med på hva man gjør. Enkelt, effektivt og godt vondt! Du trenger ikke holde takten for musikken er bare i bakgrunnen, her er det bare å jobbe mot seg selv og ønsket om å legge seg rett ned på gulvet.

Klarer du dette?

Timen er både en 55 minutter og en 40 minutter, så her får du mulighet til å begynne litt roligere, selv om det er tøft nok.

Effektiv trening

Dette er som det står i beskrivelsen til ELIXIA en time for deg som har trent litt fra før, det krever litt kondisjon, og det krever litt koordinasjon. Armer og ben må jobbe sammen, balansen utfordres hele tiden, selv i styrke delene.

Flott time som du føler gir deg utbytte for slitet. Hverdagsstyrke og funksjonell trening kan du aldri gjøre nok av!

Annonse:

Sunn&Sprek

Bli med i Sunn&Sprek

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

  • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
  • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
  • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke