Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Ta deg tid til å fylle opp minnelagrene.

Sommeren er ofte full av opplevelser, vi er sammen med venner og familie og har tid til å lade batteriene. Men for mange er sommeren stress og mas. Du reiser fra sted til sted og kanskje bor du i bag flere uker på rad. Eller du er på hytten din og har besøk stort sett hele tiden. Hvordan skal du da få overskuddet til å vare langt utover høsten?

Ta en "timeout" i ferien også

Det er lov å sette grenser i ferien også. Det er din ferie og det er du som skal lade dine batterier. Kjenn etter hva du egentlig vil og si fra om det. Det er ingen som vet hva du vil hvis du ikke forteller om det.

Sett av litt egentid, der du gjør det du liker best. Leser bok, ser på havet, slumrer i en hengekøye, går fjelltur eller noe annet du liker. Og det er nå du skal samle opp minnene du kan ta frem igjen på høsten

Det er mulig å lagre følelser

Når du kjenner at du gjør det som gir deg glede og overskudd, da skal du stoppe opp og virkelig kjenne etter den følelsen. For når høsten og kulda kommer krypende er det denne følelsen du skal ta frem igjen. Prøv å legg merke til det som er rundt deg, hvem ser du og hva ser du. Hva er det som er så bra med denne følelsen? Når du har funnet ut av det, da er den lagret og lettere å ta frem igjen senere.

Prøv å få til en flyt periode hver dag

Ferien er en perfekt tid å øve seg på å få flyt følelsen.Den følelsen der du gjør noe som oppsluker deg så du glemmer tid og sted. Det fyller deg med energi og gjør deg mer klar for å mestre hverdagen etter ferien. Og har du lært deg å ha flyt, vil det bli lettere å få det til senere også. Kanskje i perioder der du trenger det mest!

Ha en super sommer og vær litt egoistisk denne ferien. Husk at dette skal du leve på i mørke vinterkvelder!

Annonse:

Sunn&Sprek

Bli med i Sunn&Sprek

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

  • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
  • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
  • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke