Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Gi hodet en pause i hverdagen.

Meditasjon kommer fra det latinske orden "meditatio" som betyr å dvele ved, kretse rundt eller reflektere. Det er psykiske og kroppslige øvelser for å bedre evnen til å holde på en ønsket sinnstilstand.

Mange toppidrettsutøvere bruker meditasjon for å komme i riktig stemning og fokus før konkurranser. Det er som med mindfullnes på vei opp i dagens samfunn. Vi blir mer bevisst på de valgene vi gjør, og ønsker å få mer ut av hverdagen vår. Meditasjon kan gjøres hvor som helst hvis du bare lærer teknikken. Det tar ikke mer enn 15 minutter av dagen, og du kan starte med blanke ark etterpå.

Hvorfor meditere?

Årsaken til at man mediterer kan være mange, men mange bruker det for å takle stress bedre, du får bedre innlevelse i det du gjør hvis du klarer å gi deg selv en pause fra hverdagen.

Ved å meditere kan du få bedre helse, større selvtillit, ro, økt styrke, bedre konsentrasjon og tilstedeværelse. Ringvirkningene er mange og positive. Det er mange som tilbyr kurs i meditasjon, og mange kombinerer meditasjon og Yoga.

Så gi deg selv en pause fra hverdagen uten bekymringer eller tanker fremover, vær tilstede i nuet, jobb med deg selv og oppnå mindfullness.

Hvis du klarer å holde fokuset, blir det lettere å takle stress.


Kilde: Wikipedia.org

Annonse:

Sunn&Sprek

Bli med i Sunn&Sprek

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

  • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
  • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
  • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke