Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Fra hjemmeværende interiørdesigner, til sjef for eget treningssenter.

Carine Schjærve oppdaget powerplate på en ferie i Spania og ville fortsette å trene da hun kom hjem. Siden det ikke var noe senter i nærheten startet hun like godt et selv!

Den fødte gründer

Dette er en allsidig dame, med bein i nesa, det er det lite tvil om. Carine har alltid vært uredd og hatt en gründer i magen. Samtidig har hun fått to barn, blitt alenemamma, tatt udannelse og blitt gift på nytt. Hun startet et eventbyrå og reiste rundt i verden, på Harley Davidson gjennom 4 stater, var manager for flere toppidrettsutøvere og lobbyist for en afrikansk tennispresidentkandidat. Blant annet.

Alltid levd et aktivt liv

Etter at barn nr to startet hun sin andre bedrift, en familiebarnehage for 10 barn. Hun måtte jo ha barnehageplass til datteren. Samtidig leide hun en støl i Hemsedal. Carine har alltid likt å være aktiv og spesielt uteaktiviteter. Hun trente litt inne på treningssenter også, men følte ikke det var særlig effektivt.

Livsendringen

Så kom ferien som endret mye, 6 uker i Spania, og Carine så for seg lange lunsjer, sene middager og mange kilo ekstra.

Men sånn ble det ikke! En venninne hun reiste sammen med hadde meldt dem på et treningssenter, 3 ganger i uken, 30 minutter på powerplate. Og Carine var hektet, hun ble mye sprekere i løpet av de 6 ukene enn hun kunne drømt om.

Derfor bestemte hun seg for å fortsette med samme trening da hun kom hjem.

Kjørte langt for å trene

Nærmeste treningssenter som hadde powerplatemaskiner lå i Hokksund, et stykke unna for en som bor i Oslo. Men hun kjørte dit for å trene likevel.

Klart hun ble lagt merke til, denne blonde treningsglade damen som kjørte helt fra Oslo for å trene.

- Jeg ble god venn med eieren av senteret, og det viste seg at han var importør av powerplate i Norge. Jeg fikk en åpenbaring, det var dette jeg skulle drive med.

Endelig et eget treningssenter

Etter tre sertifiseringskurs i Sverige fant hun lokalene på Fornebu, og startet sitt eget treningssenter. Feeling Great Power plate ble et familieprosjekt.

Med hjelp fra barna malte hun, vasket, la gulv og satte inn alt utstyret. Så var hun i gang!

- Det var bare å hoppe i det. Ganske skummelt med de første kundene, men jeg har aldri angret et sekund. Dette er det jeg vil drive med!

Realiserte nok en drøm i høst

Barna har blitt store og Carine er lykkelig samboer. Nå har hun realisert nok en drøm, i høst flyttet hun til en gård på Nøtterø. En drøm hun hadde hatt i mange år.

Carine er modig, hun har ikke alltid gått den enkleste veien, men målet er nådd og i dag er hun fornøyd med alle valgene hun har tatt underveis i livet. Hun er der hun vil være nå!

Powerplate finnes noen få steder i Norge, 3 studioer i Oslo, 1 i Bergen, 1 i Hokksund. Flere fysioterapauter bruker powerplate i sine behandlinger.

Les mer om denne typen trening her.

Annonse:

Sunn&Sprek

Bli med i Sunn&Sprek

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

  • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
  • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
  • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke