Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Har vært med på Ironman og Norseman flere ganger.

Etter 12 år i treningsbransjen flyttet Tommy til Hemsedal for å gjøre det han brenner mest for: Være aktiv i naturen!

Nå er det ski og sykkel som får det meste av fokuset, men Tommy driver også med klatring, løping, fotturer og andre utendørsaktiviteter.

Tommy har hatt sin egen blogg i 6 år: www.tommymultisport.com der han legger ut fantastiske bilder og beskrivelser fra sine utallige turer og naturopplevelser.

Aktiv fra barndommen

Møter du Tommy, eller leser et av innleggene hans her på Bratrening.no, skjønner du umiddelbart at Tommys store lidenskap er å være aktiv ute i naturen.

- Mitt liv har alltid handlet om trening og aktivitet. Jeg har vokst opp i en familie som var mye i aktivitet, både ute og inne. Da jeg var yngre var jeg alltid mye ute for å fiske, jakte eller gå på turer. Jeg konkurrerte også i alpint, men etterhvert var det landeveissykling som ble den store lidenskapen.

- Etterhvert som jeg ble eldre drev jeg med flerdøgns multisport konkurranser og triatlon, og har blandt annet gjort 4 Ironman og 3 Norseman.

Hvorfor begynte du som Personlig Trener når du er så glad i å være ute?

- Interessen for styrketrening fikk jeg av min far som var 8 ganger norgesmester i styrkeløft. Det var noe alle vi 3 søsken drev med, men stort sett som et supplement til alt det andre vi drev med. Jeg prøvde også å satse på styrkeløft men interessen for å trene utendørs gjorde at utetreningen alltid vant.

- Da jeg begynte som personlig trener i Bodø, brukte jeg alle våre rom på senteret flittig, men jeg var en av de første som tok med mine kunder ut. Vi kunne gå langrenn, sykle, løpe, gå toppturer og bruke naturen som styrketrening. Jeg arrangerte også toppturer på ski, klatreturer på Mjelle eller i Nordlandshallen

Suksess som PT

Etterhvert flyttet Tommy til Oslo der han fikk jobb som PT på Elixia. Der fortsatte han med å ta med seg kundene sine utendørs, noe som gjorde at han skilte seg ut og ble en populær PT. I denne perioden jobbet Tommy også som leder for personlige trenere, og klarte å gjøre PT teamet sitt til noe helt spesielt, noe de fikk pris for i 2009.

Tommy var også lærer ved to Personlige trener utdannelser, her kunne han inspirere eleven til å utnytte alle muligheten i og rundt senteret. Dette var uten tvil en veldig fin tid for Tommy

Ute interessen vant til slutt!

Selv om Tommy trivdes godt med jobben sin i Oslo, reiste han ofte til Hemsedal for å stå på ski og være aktiv ute.

- Med 30 helger i året i Hemsedal,ble suget etter å flytte dit ekstra stort når jeg begynte med utforsykling. Jeg var der jo nesten hver helg hele vinteren, så skrittet jeg tok ved å flytte dit føltes ikke så stort.

Nå bruker han store deler av hverdagen utendørs, både alene, sammen med venner, og som turleder og instruktør. Nå på vinteren er det særlig toppturer han har mest lidenskap for.

- Jeg har alltid kjørt alpint og elsker puddersnø, men toppturer har nok blitt mitt hjertebarn. Det å gå lange turer oppover i stille og urørt natur, for så å dra på ned fjellet igjen er fascinerende. Jeg har gått toppturer i alle fjellomerådene i Norge i tillegg til Alpene, Canada og Japan.

-Denne "lykkerusen" jeg får av å gå en fin topptur, er noe jeg har lyst til å dele med mange!

PT om sommeren, skiguide på vinteren

Selv mener Tommy han er heldig som har en jobb der han kan drive med det han liker best, og der han kan hjelpe og motivere andre til å ha like mye glede av naturen som ham selv.

- I dag har jeg den perfekte kombinasjon med toppturkurs og skiguiding på vinteren og PT om sommeren i tillegg til stisykkelkurs og jobb med sykkel festivaler.

- Jeg elsker å spre aktivitetsglede, og å dele mine erfaringer her på bratrening.no i UTE magasinet eller min personlige blogg!

Bli med Tommy på topptur

Sammen med Bratrening.no arrangerer Tommy både toppturer og andre kurs og events.

Allerede 14.-16. mars arrangerer vi et toppturkurs med både topptur og opplæring i Hemsedal.

Kun plass til 12 personer, så hvis du er interessert er det lurt å kontakte Tommy så raskt som mulig. Les mer om kurset her

Annonse:

Sunn&Sprek

Bli med i Sunn&Sprek

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

  • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
  • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
  • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke