Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Bli med på utetrening, toppturkurs eller trening- og velværehelg på spahotell.

Det går mot vår, dagene blir lysere og kroppen fylles av energi og overskudd. Forholdene ligger altså virkelig til rette for en skikkelig bra treningsvår.

Kanskje trenger du et lite dytt eller noe som motiverer deg litt ekstra til å trene eller være aktiv ute i naturen. Da kan vi i Bratrening.no hjelpe deg!

Denne våren arrangerer vi både toppturkurs i Hemsedal, morgentrening, trening etter jobb, og barseltrening på Fornebu, og selvfølgelig trening- og velværehelg på fantastiske Kragerø resort som vi har gjort mange ganger tidligere.

Ønsker du å sette deg helt konkrete mål mht styrke, form og vekt, så kan vi hjelpe deg med dette også.

Alle de som melder seg på toppturkurs eller trening på Fornebu, kan få gratis tips og råd om kosthold av en av våre eksperter i Bramat.no eller Bratrening.no ved å ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

NB; Vi har begrenset antall plasser på alle kurs!

Vårens kurs og eventer:

Toppturkurs i Hemsedal 14.-16. mars

Vår erfarne multisporter og friluftsentusiast Tommy Aslaksen gir deg opplæring og tar deg med på toppturer i Hemsedal.

 • Fredag 14. mars: Kort teorikurs med Tommy Aslaksen (1,5 t) på Hemsedal café. Møt opp på Hemsedal café kl. 20.00. Gode priser på mat på Hemsedal café for de som ønsker å spise før eller etter teorikurset.
 • Lørdag 15. mars: Topptur med Tommy Aslaksen (nærmere info kommer). Felles middag på Hemsedal café etter turen.
 • Søndag 16. mars: Topptur med Tommy Aslaksen

Pris: 2300,- per person (inkludert middag lørdag kveld)

For mer informasjon, ta kontakt med Tommy Aslaksen (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) eller Cathrine Borcsenius (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.).

Utetrening på Fornebu

Vår erfarne instruktør og muskelfysiolog Helene Høimyr tar deg med på gruppetrening utendørs på Fornebu med fokus på enkel, effektiv og smart trening, og selvsagt masse treningsglede!

Trening med kroppsvekt, enkelt utstyr, eller med en partner vil gi deltakerne en helhetlig treningsøkt.
Ulike aktiviteter som utfordrer både styrke, kondisjon, spenst, koordinasjon vil gi hver økt den variasjonen kroppen trenger for å bli bedre!

Vårens treningsgrupper:

 • Morgentrening før jobb (kl. 06.45): En tøff og effektiv treningstime for morgenfugler. Start dagen med høy puls, og bli ferdig med dagens trening før jobb! Oppstart tirsdag 1. april 2014.
 • Kveldstime etter jobb (kl. 17.30): Treningen for deg som ønsker å avslutte dagen med en tøff treningsøkt. Høy puls og god stemning. Oppstart onsdag 2. april. 2014.
 • Mammatrening (kl. 11.30): Trening for nybakte mødre (minst 6 uker etter fødsel). Fokus på å komme i form etter fødsel, trene sammen med andre mødre, og treningstips til mer effektiv trening. Oppstart tirsdag 1. april 2014.

Pris: 10 timer = 1300 kr (betales på forskudd), dropin-time: 150 kr

For mer informasjon, ta kontakt med Helene Høimyr (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) eller Cathrine Borchsenius (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.)

Trening- og velværehelg på Kragerø resort

Flere ganger i året arrangerer Bratrening.no Trening- og velværehelg på deilige Kragerø resort. Et fullspekket treningsprogram, deilige omgivelser, og en svært hyggelig pris.

Pris: fra kr 1490,- pr person pr døgn. Enkeltromstillegg kr. 200,-

Prisen Inkluderer:

 • Overnatting i dobbeltrom med frokost
 • Dagens lunsj
 • Dagens middag
 • Treningstimer
 • Frisk frukt, isvann, kaffe og te hele dagen
 • Smoothie eller aperitiff
 • Velværemesse på lørdag med gode tilbud og tips fra Bare Minerals.
 • Inngang til spa- og treningsavdeling

Prisen gjelder fra fredag til lørdag, samt fra lørdag til søndag fra lunsj til lunsj. Dvs enten er lunsj inkl på lørdag eller på søndag.

Pris for hele helgen kr 2490,- (inkl lunsj på søndag)

Neste trening- og velværhelg vil være 4.-6. april 2014.

Påmelding og treningsprogram: krageroresort.no

Les mer om trening- og velværhelg i Kragerø her: brahverdag.no

tommyglad

Annonse:

Sunn&Sprek

Bli med i Sunn&Sprek

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

 • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
 • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
 • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke