Utendørs trening for både mamma og pappa!

Er du nybakt mamma, eller pappa i permisjon?

Bli med på høstens utetrening i Nansenparken på Fornebu.

Treningstimene holdes hver tirsdag fremover mot jul.

Effektiv og smart trening

Treningsøktene er lagt opp med både kondisjon og styrketrening i ett, med funksjonelle øvelser for hele kroppen. Treningen har særlig fokus på å styrke deler av kroppen som øvre rygg, holdning, underkropp og mage/rygg (når du har fått klarsignal om at magetrening kan starte).

Vi bruker benker, trapper, bakker, hverandre, og enkelt treningsutstyr. Er barnevognen med er denne perfekt til for eksempel gående utfall.

Underveis i treningsøktene vil deltakerne få hjelp til teknikk, tips om trening, motiverende ord og andre treningskamerater i samme situasjon.

Treningstimene er for alle uansett form og treningserfaring. Oppstart 6 uker etter fødsel for mor. Treningen tilpasses individuelt til deg for best mulig opplevelse og effekt.

Oppstart, oppmøte og priser

Tid: Tirsdag 19. august klokken 11.00-12.00

Oppmøtested: Festplassen i Nansenparken på Fornebu.

Pris:

Drop-in betales kontant ved hver trening; 140 kr.

Klippekort; 10 klipp (med påfølgende oppmøte) for prisen av 9 treningstimer, 1260 kr. Betales med faktura etter første treningstime.

Bli med du også!

Utetreningen er den perfekte måten å komme i gang med trening etter fødsel, men er også både en sosial og motiverende time for alle.

Med en fast treningstime hver uke blir det enklere å holde i gang de gode treningsvanene, og i tillegg kommer resultatene raskere enn man ofte tror selv.

Jeg gleder meg til en høst full av treningsglede og inspirasjon!

Spørsmål?

Send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Vi sees!