Bare en måned til jul, hva med å bruke november til litt ekstra aktivitet?

Høsten er ofte en travel tid for mange, og særlig når det går mot desember blir det ofte mye jobb, julebord og andre aktiviteter som gjør at treningen fort blir nedprioritert. 

Så hva med å være litt i forskudd? Bygge opp kropp, kondisjon og en god porsjon god samvittighet nå i november. Så får det heller bli litt mindre trening i desember hvis du ikke har like god tid da. 

Movember = MOVE i november

Du har sikkert hørt om Movember? At menn gror bart i november som støtte til kreftsaken. Men sjekker du nettsidene til stiftelsen Movember, ser du at dette handler om mye mer enn barter og skjegg. En viktig del av deres arbeid handler nettopp om å inspirere og motivere folk til fysisk aktivitet. Fordi dette er med på å forebygge blant annet kreft. 

Så derfor vil vi i Bramat.no og Sunn&Sprek gjøre vårt for å inspirere og motivere nordmenn til fysisk aktivitet, gjerne utetrening ettersom det i tillegg gir oss lys og luft som det ofte blir lite av nå på høsten og vinteren.

Hver uke legger vi derfor ut treningsplaner og treningsvideoer i vår medlemsklubb Sunn&Sprek. Alt du trenger å gjøre for å få tilgang  (gratis) er å registrere deg.

Her er en av treningsøktene vi har lagt ut: