Bli med på vårens store utfordring.

Treningssentrene er fremdeles stengt store deler av landet. Derfor har vi lyst til å gjøre vårt for at folk får trent! Mandag den 10. mai setter vi derfor i gang et 6 ukers prosjekt der vi utfordrer deg til å trene tre økter i uken.

Tren foran PC´n når du vil, hvor du vil

Hver uke frem til sommeren legger vi ut tre nye treningsøkter med superdyktige og inspirerende instruktører fra Bramat.nos medlemsklubb Sunn&Sprek. To ganger i uken blir det styrke/kondisjon, en gang i uken blir det yoga/pilates. Det legges ut en ny økt hver mandag, onsdag og fredag. Du velger selv når du har lyst til å trene, men målet er altså minst tre økter i uken.

Slik får du tilgang til våre treningsøkter

Alle treningsøktene vi legger ut er komplette treningsøkter som du kan gjøre sammen med våre instruktører. Det eneste du trenger å gjøre er å registrere deg i Bramat.no sin medlemsklubb, så får du tilgang til alle disse komplette treningsøktene. HELT GRATIS!

Følg oss gjerne også på Facebook også der vi vil legge ut ukentlige utfordringer, konkurranser, og og heiarop.

Nedenfor finner du treningsprogram for de 6 ukene som kommer. Alle øktene vil bli lagt ut fortløpende på en egen side.

trenignsplan sunnogsprek

Etter disse 6 ukene, vil alle treningsøktene legges inn i vår treningsbank på Sunn&Sprek, der du også får tilgang til massevis av andre treningsøkter for både hjemmetrening og utetrening i tillegg til oppskrifter, tips og råd.

Håper du lar deg inspirere, og at vi blir mange som trener sammen i ukene som kommer!