Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Morsom, variert, og effektiv trening.

Det dukker stadig opp nye timer på treningssentrene, en av dem er NMC på Elixia. NMC står for "No More Comfort", et navn som sier en del om hva denne timen innebærer, men som kanskje kan skremme bort en del mennesker.

Sirkeltrening med variasjoner

Konseptet er enkelt: God gammeldags sirkeltrening der man går fra "stasjon til stasjon" med ulike øvelser på hver stasjon. Hver stasjon besøkes kun en gang, der hver øvelse gjøres 3 x 45 sekunder, med 15 sekunders pause mellom.

Hardt men gøy

Heldigvis viser NMC seg å være en hard, men ikke for hard time. Og som med de fleste andre timer, er det litt opp til deg selv hvor slitsomt det blir. Det er fullt mulig å bare bli litt sliten etter en NMC time, men tar du skikkelig i er dette en time som virkelig kan gi deg resultater. 

Gi mer på andre forsøk

Siden timen er lagt opp som en sirkeltrening der man kun besøker hver øvelsesstasjon en gang, er det på første time litt vanskelig å vite hvor mye man skal ta i på hver øvelse for å få maks ut av timen.

De fleste vil nok ha en tendens til å holde litt igjen første gang de forsøker NMC, og derfor ikke bli like slitne som de kunne ha blitt hvis de virkelig ga alt. Derfor er det lurt å tenke på den første NMC timen som en time der du finner ut hvor langt du kan pushe deg selv på hver øvelse, for deretter å ta i det du kan neste gang du er med på en NMC time.

Dette er en time du fort kan bli hekta på, og som anbefales alle som har stagnert litt og som trenger litt mer variasjon i treningen.

Takk til Elixia Sandvika og personlig trener Bård Solhaug for at Bratrening fikk være med på en NMC time.
Annonse:

Sunn&Sprek

Bli med i Sunn&Sprek

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

  • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
  • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
  • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke