Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Effektiv utetrening i Frognerparken

Artesia er et treningssenter med høy kompetanse og lang erfaring. De tilbyr både trening ute og inne, de har gruppetimer, apparater og frivektsrom, spesialtilpassede kurs og motstrøms basseng. Mulighetene for aktivitet er med andre ord mange!

BraTrening tester FUS i Frognerparken

Treningsøktene Artesia tilbyr i Frognerparken heter FUS (Funksjonell, utholdende, styrke) og motto for treningsøktene er «ingen underholdning, kun resultater». Videre står det i timebeskrivelsen at:
«Du vil oppleve uovertruffen effekt på prestasjonsmål, kroppsmål og helse ved å kjøre høyintensivt strukturerte økter utendørs med fokus på eksplosiv styrke, bakkeløp, spenst og hurtighet. Man måles opp mot seg selv ved hver eneste trening og vil dermed konstant kunne følge egen fremgang»

Spent og litt nervøs

Så var det min tur til å teste. Jeg var veldig spent på hva som ventet meg. Men en ting visste jeg; dette kom til å bli tøft! Jeg ble godt mottatt av Artesiatreneren, Øystein og resten av treningsdeltakerne.
Klokken ble 17.30 og det var på tide å komme i gang.

Samlet gikk vi mot en plass helt nederst ved Frognerparken. Vi stoppet foran en lang oppoverbakke. Det var her det skulle skje. Vi løp rolig opp to ganger og gjennomgikk deretter øvelsene vi skulle gjøre under hoveddelen.

Plutselig var vi i gang så her var det bare å brette opp ermene. Hoveddelen av treningen varte i 24 minutter. 24 minutter med helt Basic kroppsøvelser med innsalg av mye eksplosivitet og spenst, i oppoverbakke. –Pulsen steg raskt og melkesyren begynte å komme.

Dette var knallhard trening der jeg måtte presse meg selv både fysisk og psykisk. Stoppet jeg opp for en «pust i bakken» var treneren der med engang. Han pushet og motiverte hele veien. Det passet meg ypperlig!

BraTrening anbefaler

Utetreningen med Artesia er en supereffektiv treningsform! Du bruker hele kroppen, både styrke, kondisjon, spenst, balanse og bevegelighet. Treningen er funksjonell og øvelsene kan relateres til hverdagens utfordringer. At treningen foregår ute er et stort pluss!

Denne treningen passer både for de som er godt trent, og de som ikke har trent like mye. Alle jobber i eget tempo med kroppsvektøvelser, der alle konkurrerer med seg selv.
Med motiverende instruktør og flotte omgivelser ligger alt til rette for en kanonøkt.

Ønsker du å komme i bedre form, trene med andre, bli motivert og pushet? Ja, da bør du teste utetreningen med Artesia!
For mer informasjon om utetreningene, treningstider ol.

Sjekk ut www.Artesia.no

Annonse:

Sunn&Sprek

Bli med i Sunn&Sprek

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

  • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
  • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
  • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke