Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Vibrasjonstrening er det noe som virker?

Feeling great-powerplate ligger på fornebu og reklamerer sjelden, ordet om resultater går foran og gjør reklame overflødig. Et lite intimt lokale, og med parkeringsplass rett utenfor, gjør det fristende og lite skummelt å gå inn.Her kjenner du deg sett med en gang du kommer inn.

Personlig oppfølging

Her får du personlig oppfølging hver gang, 4 maskiner står i en sirkel, og vekter, baller og strikker er plassert innen rekkevidde. Dette er vanlige øvelser på en uvanlig måte. Fordelen med personlig oppfølging er at øvelsene blir tilpasset ditt nivå og mestring. Har du noen ønsker blir det tatt hensyn til. Det ser så enkelt ut før man prøver, så dette blir bare kos... Trodde jeg!

Hva er powerplate?

På hjemmesiden blir powerplate forklart på denne måten:
Powerplate maskinene er basert på akslerasjonstreningsprinsippet, og stimulerer til kroppens egen respons på vibrasjoner. Disse vibrasjonene sender bølger av energi gjennom kroppen, noe som gjør at musklene aktiveres og trekker seg sammen mellom 25-50 ganger per sekund. Dette øker treningseffekten og innebærer at så korte som 15-20 minutters trening, 3 ganger i uken vil gi betydelige resultater.

Hva gjør du på treningen

Timen, eller halvtimen begynner med oppvarming.

Og det ser enkelt ut, men det er faktisk en utfordring å bevege seg samtidig som underlaget vibrerer, og du blir veldig fort varm og andpusten.Det er lit lett jogging på maskinen, litt step opp og ned, bevegelse ut til siden. Bena skjelver og jeg gruer meg til fortsettelsen.

Styrkedelen varer i 2 ganger 9 minutter, det høres lite ut, men det holder. Det er tungt og kroppen jobber hardt selv på enkle øvelser.

Deilig avslutning

Etter to styrkerunder er det massasje, vibrasjonen settes på fullt, og gir en god massasje av ømme, slitne muskler. Blodsirkulasjonen settes i gang og du blir varm og huden klør litt.

Det føltes godt og veldig effektivt, noe som blir bekreftet flere dager etterpå. Musklene er ømme og støle på en god måte 
En spennende måte å trene på som passer for unge og gamle, spreke og utrente, sterke og svake, det er bare fantasien som setter en stopper for hvordan du kan trene på disse maskinene. Vel vert en prøvetime.

For kontakt sjekk hjemmesiden til powerplate

Annonse:

Sunn&Sprek

Bli med i Sunn&Sprek

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

  • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
  • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
  • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke