Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Et annerledes treningssenter, effektivt og personlig

Bak en inngangsdør i Valkyriensgate ligger et lite treningssudio, Synergy trening. Her kommer du inn i et lyst og åpent resepsjonsområde, et sted å hvile, drikke kaffe, lese og et rom der du kan få massasje. Men bak en dør i resepsjonen skjuler det seg et helt treningsstudio.

Personlig veiledning

Du blir møtt av din personlige veileder, på 30 minutter skal kroppen trenes med maksimal effekt, uten skrik og mas, men med kontinuerlig og kyndig veiledning. Her er det dine behov og ønsker som står i fokus, hva er målet ditt med treningen, hva vil du oppnå?

Etter første samtale blir opplegget lagt, og fulgt opp underveis.

Dette er tungt men utrolig effektivt. Du vil føle deg trygg på at øvelsene er riktig gjennomført, og at det er en baktanke bak hver bevegelse. Hvis du er i tvil om det virker, kjenner du det godt dagen etterpå. Her kan alle trene, de med fysiskeutfordringer til de topptrente. Opplegget blir spesialsydd for deg og dine forutsetninger. Det er trygt og inspirerende.

På hjemmesiden står det:

SYNERGYTRENING er styrketrening med fokus på langsomme repetisjoner, pust og teknikk. Synergytrening er utviklet fra det amerikanske Super Slow konseptet og er en trygg og svært effektiv treningsform.
Treningen blir skreddersydd etter ditt utgangspunkt og dine målsetninger. Vår største oppgave er å motivere deg til å yte maksimalt, og oppnå resultater. Vi kombinerer trening på MedX apparater og Terapi Master utstyr (S.E.T) med øvelser på ball og frivekter etter behov. Samtidig passer vi selvfølgelig på at din teknikk og trening er optimal.

Hvordan foregår treningen?

Man blir fulgt inn i et treningsrom, rolig behagelig musikk gjør deg klar for det som venter... Massasje...  Ja timen starter med rolig pusteteknikk, dufter av oljer og nakke og skuldermassasje. Du blir skjerpet og klar for konsentrert trening. Så går man gjennom de tilpassede øvelsene enten på treningsapparater, i slynge(terapimaster) på ball eller matte. Ofte en kombinasjon, hele tiden med en kyndig veileder ved din side, som passer på teknikken og at du gjør øvelsene tungt nok. Her nytter det ikke å sluntre unna.

Hva koster det?

Her får du valuta for pengene, det er ingen månedsavgift, og ikke noe innmeldingsgebyr, du betaler bare for de timene du trener. Man kjøper klippekort og har mange valgmuligheter. Det koster litt, men det er utrolig effektivt. Dette rekker du i lunsjen. Det er gratis prøvetime, så her er det bare å prøve. Men vær forberedt på at du blir frelst!

Ta kontakt med Synergytrening hvis du har flere spørsmål eller ønske en prøvetime: tlf: 23 20 15 05, og  lik gjerne facebooksiden deres for spesielle tilbud eller nyheter.

Annonse:

Sunn&Sprek

Bli med i Sunn&Sprek

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

  • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
  • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
  • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke