Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Er du ute etter skikkelig sirkeltrening, er X-fit treningsformen for deg

Elixia har sitt eget konsept med sirkeltrening, dette konseptet ble lansert for å få gutta inn i gruppesalen, men appellerer like godt til damer som vil bli presset hardt.

På ELIXIA sin hjemmeside står det:

"Utfordre deg selv med tyngre vekter , høyere intensitet og hardt arbeid. Din instruktør inspirerer og pusher deg , du utvider dine grenser – vi garanterer resultat! Vi gir deg det beste fra athletic training , klassisk styrketrening og militærtrening. Get your ass kicked!"

Hvordan foregår X-fit?

Mange tøffe mennesker stå i ring foran en vektstang, kettlebells, matter og vekter, klare for dagens treningsøkt. Instruktøren er en sterk PT, som lover å pushe oss hardt. Vi står i grupper på 4 stk, 2 jobber sammen, stasjonen har 2 forskjellige øvelser, vi bytter øvelse 3 ganger før vi flytter oss til neste stasjon. Forskjellige muskelgrupper får kjørt seg på de forskjellige stasjonene, så når timen er over og alle stasjonene er gjennomført har du trent hele kroppen.

Kan du ta det rolig?

Her er det ikke lett å jukse eller prøve å ta det rolig.. Du er synlig i ringen, og du jobber med en liten gruppe. Instruktøren ser deg hele tiden, vektene som er lagt frem er tunge og du føler du må presse deg for å være blant disse sterke menneskene.
55 minutter går fort, og etter økten føler du deg helt gjennomtrent! Bena skjelver og armene er som gele, men utrolig deilig!

Hvis du liker å presse deg selv..

Annonse:

Sunn&Sprek

Bli med i Sunn&Sprek

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

  • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
  • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
  • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke