Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Elixia startet ELIXIA Running etter påske

Det blir stadig mer populært å løpe. En enkel og effektiv treningsform du kan gjøre hvor som helst og når som helst. Løping øker kondisjon og forbrenning. Det er ingen vanskelig koordinasjon eller spesielt utstyr som trengs for å få en god treningsøkt.

Løping har stort sett blitt praktisert på eget initiativ, men nå har treningssentrene sett et behov for å gjøre dette mer organisert. Elixia startet organisert løpetrening på flere nivåer i april. Timen gjøres enten på tredemølle eller ute.

Det er fem forskjellige løpetimer de introduserte i april, dette står det om timene på hjemmesiden:

ELIXIA JOG

Drømmer du om å løpe, men har ikke helt kommet i gang? ELIXIA Jog er skapt for deg. Her veksler vi på å gå og jogge, og du vil lære grunnleggende løpeteknikk. Ingen flere unnskyldninger, bare ren løpeglede.

ELIXIA RUN

For deg som er kjent med løping som treningsform, og som ønsker å skru det opp et hakk. Vi kjører intervalltrening i grupper, og lover høy treningseffekt.

ELIXIA RUNNING

Effektiv kondisjonsøkt for alle løpere, ferske som erfarne. Timen foregår i cardioavdelingen, hvor riktig sammensatte arbeids– og hvileperioder vil sikre optimalt utbytte.

PT RUNNING

Er målet et løp eller å sette personlig rekord? PT–pakken er for deg som løper aktivt, og som vil bli enda bedre. Tren sammen med våre beste trenere, lær teknikker og få tips og hjelp på veien mot målet.

BAREFOOT

Timen for deg som vil komme i gang med barfotløping. Her får du styrket fot– og leggmuskulatur, som gjør deg bedre rustet til å løpe barbeint, med five fingers eller Nike Free.

Nå er bakkene endelig bare, og temperaturen gjør det litt lettere å komme i gang med utetrening.

Dette er en bra måte å komme i gang med løping, nå du får den hjelpen du trenger!

Annonse:

Sunn&Sprek

Bli med i Sunn&Sprek

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

  • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
  • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
  • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke