Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

En godt skjult skatt på Frogner

Innenfor dørene i det som virker som en helt vanlig oppgang i Skovveien finner du en godt skjult hemmelighet. En oase i vår hektiske hverdag. Innenfor dørene råder en rolig atmosfære, vakkert nyoppusset og med store rom og med mange mulige behandlingsformer og treningstilbud.

Mange bra tilbud

hjemmesiden står det : "Shibumi Om – Wellbeing & Health" ligger i skovveien 20 på frogner i Oslo. Vi tilbyr deg en spennende og variert timeplan mrd trening, events, alternative behanlingsformer, kropps- og hudpleie samt kurs av ypperste kvalitet.

Treningstilbud

Her kan du trene, foreløpig med få andre, få personlig oppfølging og merke en stor forbedring på kort tid. På treningsplanen er det blant annet Hatha Yoga, Ashtanga Yoga, Pilates, Pilates ny mor, Bodukon, Mindfullness, ChakraYoga.

Hvem er Jeanette Nyquist

Jeanette Nyquist er opphavskvinnen bak Shibumi Om, hennes tanker og visjoner om et liv i harmoni er bakgrunnen for hele studioet. Mennesker fra hele verden jobber her med et ønske; å gi deg et bedre liv. Enten du velger treningstimer, kurs eller behandlinger som klassisk massasje, alternativ medisin, eller skjønnhetspleie, blir du møtt med forståelse og respekt. Alle vil ditt beste.

Åpningstilbud

Dette senteret åpnet i februar og har åpningstilbud fremover, kan anbefale å ta turen innom, enten du bare er nysgjerrig og vil vite mer, eller ønsker å få litt ekstra når du trener.

Det føles som du er hjemme, men samtidig som om du er en kjær gjest!

Sjekk ut hjemmesiden www.shibumiom.no

Annonse:
Annonse: