Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Skli deg til en sterk og smidig kropp hjemme i stuen

Catslide beskrives som en morsom, intensiv, effektiv og komplett treningsform som gir raske resultater, spesielt for deg som er nybegynner.

Selve konseptet Catslide er utviklet av Mykje meir og Krønsj og baserer seg på funksjonell trening som utfordrer hele kroppen og da spesielt kjernemuskulatur.

Er det virkelig mulig å få en sterk og smidig kropp ved hjelp av fire små tynne matter som sklir godt langs gulvet? Og det beste av alt: Denne trening kan du gjøre hjemme! For godt til å være sant?

BraTrening tester Catslide hjemmetrening

Mattene ligger klare på gulvet og treningsskoene er på. Øvelsene er nøye gjennomtenkt og alle de store muskelgruppene i kroppen skal få kjørt seg de neste 30-45 minuttene.

Dette trenger du

Litt gulvplass, 4 sklimatter, treningssko- og klær.

Har du ikke catslidematter kan du fint bruke ullsokker.

Hvor lenge og hvor ofte

Hvor lenge hver økt bør vare, kommer an på hvor god form du er i og hvor god tid du har.

Det anbefales at du trener mellom 10-20 repetisjoner per øvelse (klarer du flere enn 20 må du utfordre deg mer og skli litt lenger) og gjennomfør alt fra mellom 5-10 øvelser hver gang.
Kjør 2-3 sett per øvelse.

Kan du virkelig "skli" deg i form?

Før treningstesten var i gang visste jeg på forhånd at dette kom til å bli tungt, men at det ble så tungt som det ble kom som et lite sjokk. Fra før jeg er jeg vant til å trene tung styrketrening og lite visste jeg at jeg kom til å få kjørt meg såpass hardt uten vekter og i min egen stue.

Med denne treningsformen utfordrer du virkelig hele kroppen og du kjenner at det tar godt i kjernemuskulatur. Det svir!

I tillegg til styrke og kjernemuskulatur, er dette en treningsform som også stiller krav til balanse og teknikk. Du merker godt gjennom treningsøkta og de ulike øvelsene at kroppen må jobbe på en helt annen måte enn den er vant til sammenlignet med tradisjonell styrketrening. Dette er positivt og vil gi deg variasjon i treningen.

Under treningen merket jeg at intensiteten og konsentrasjonen var på høygir og svetten rant. Det kan være lurt å ha en vannflaske i nærheten.

Denne treningen var tung, annerledes og morsom. Jeg kommer garantert til å kjenne det i kroppen i noen dager, spesielt i kjernemuskulatur, bakside lår og rumpe. Herlig!

Bruk tiden fornuftig

En utfordring med denne type hjemmetrening, er at du fort kan blir distrahert av andre ting eller sluntre unna. Pass på at du prioriterer den halvtimen det tar til å trene ordentlig. Sett på høy musikk som motiverer deg og kjør kroppen din skikkelig. Det vil føles så godt etterpå!

Riktig teknikk og kroppsbeherskelse

Catslide er et velutviklet konsept som jeg har tro på. For de som kjenner kroppen sin godt, har et godt styrkegrunnlag og er kjent med styrketrening, vil det være en enkel oppgave å sette seg inn i denne treningsformen.

For nybegynner og de som har trent veldig lite ville jeg anbefalt å få profesjonell veiledning til de ulike øvelsene for å sikre rett teknikk og for å unngå belastningsskader.

Ellers passer denne treningen for alle, men det er viktig å tilpasse treningen ditt nivå.

BraTrening.no anbefaler:

Dette er en treningsform som bør testes! Catslide holder ord!
Du får virkelig kjørt kroppen og hvem vil vel ikke ha en sterk kjerne og god holdning?

Denne treningsformen passer ypperlig for oss småbarnsmødre. Så til alle damer, skru av tv´n og tren!

Ønsker du deg catslidematter klikk deg inn på www.catslide.no

Annonse:

Sunn&Sprek

Bli med i Sunn&Sprek

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

  • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
  • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
  • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke