Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Et møte med folk med kroppsbeherskelse. 

Yoga Uniäo høres eksotisk ut, og på hjemmesiden står det: YogaUniäo tar utgangspunkt i vestlig yoga, med innspill av dynamiske og sirkulare bevegelser fra brasilianske kampsporter som Capoeira og JiuJitsu. 

Utfordrende time

Det er utfordrende trening, hvor man raskt finner ut hva i kroppen som behøver ens oppmerksomhet. Samtidig er det lett å måle sin egen utvikling å se resultater, noe som motiverer til å fortsette.Vi ønsker finne noe å jobbe med hver økt, om det er fleksibilitet, styrke, kroppskontroll, pust, eller mental kontroll, det kommer an på dine personlige forutsetninger.
Yogaunião er ikke-dogmatiskt og levende. Du vil finne rom for ubegrenset fysisk utvikling hvis du har indre drivkraft, viljestyrke, tålmodighet, og ikke tar deg selv så høytidlig"

Gründerne

De to som står bak dette treningskonseptet er Stine Hegre og Sebastian Brosche. Jeg var med på en nybegynnerklasse med Stine, og jeg var glad for at det var nybegynnere der ja.. Dette var mye kjent yoga, men også mange nye utfordrende øvelser. Det var tungt, utfordrende og morsomt. Jeg følte det var greit og ikke klare alt, instruktøren var veldig god på å forklare øvelsene og gi alternativer underveis. Alle kunne prøve det de ville på sitt nivå. Jeg følte meg både sett og ikke for synlig! Når det var noe jeg gjorde feil, ble jeg rettet på. Men på en rolig måte. Flott instruksjon.

Kroppsbeherskelse

Ingen tvil om at dette øker kroppsbeherskelsen etter hvert. Der jeg følte meg som en elefant, og dunket hardt i gulvet, fløy Stine grasiøst og landet uten en lyd! Det ser så enkelt ut, men det var vanskelig å flyte på samme måte. Mange på timen klarte dette bra, og noen slet litt som meg. Utfordrende på en god måte. Jeg hadde lyst til å klare det, og det føltes ikke helt uoppnåelig. Jeg kjente det i kroppen dagen etterpå. Her hadde muskler jeg ikke brukte så ofte jobbet hardt.

Timen gikk fort, det var spennende å være med, og en dynamisk måte å jobbe på. Vi fløt gjennom timen.

Dette er en blandingstrening med ingredienser fra Yoga, capoeira og kampsport. Kroppskontroll, styrke og mobilitet.

Hvem passer denne timen for?

På timen jeg var med på var det like mange menn som damer, gamle og unge, sterke og svake, så denne treningsformen passer for alle. Kan absolutt anbefale denne treningsformen, her er det herlig utfordring for alle!

En positiv opplevelse, som jeg har lyst til å prøve igjen.

Kilde: www.yogauniao.no

Annonse:

Sunn&Sprek

Bli med i Sunn&Sprek

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

  • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
  • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
  • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke