Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Zumba har vært den nye trenden innen trening de siste årene, kom som en rakett i 2009 inn på treningssentrene i Norge. Og det er stadig like populært.

Det er nok en del variasjon på timene rundt omkring, men malen er den samme. Kondisjon til fengende rytmer, og enkle dansetrinn.

Ta med vann

Det nye året ble innledet med en Zumba time for Bratrenings utsendte medarbeider. Dette er timen for deg som liker å danse, ikke orker å lære deg alle trinnene, men allikevel bli svett og kjenne deg gjennomsliten. Husk å ta med masse vann, for det trenger du underveis og etter 55 minutter med Zumba. Her svettes det!

Mange dansestiler

Du får prøvd deg på flere forskjellige danse stiler, og til flere forskjellige musikkstiler. Noe for enhver smak. På denne timen er det bare å slippe hemningene, og vrikke i vei! Klarer du å la deg bare henge med, uten tanke på hvordan du ser ut, eller på alt du ikke klarer, vil du få en god treningsopplevelse.

Bra energi på timen

Må si jeg slet litt med trinnene, dette gikk veldig fort i perioder, og trinnene skiftet raskt. Når jeg følte jeg endelig klarte det var sangen over og nye trinn ble introdusert. Men jeg følte meg i godt selskap der jeg sto litt gjemt bakerst i salen. Jeg hadde det kjempegøy, og smilemusklene ble godt trent de også. Instruktøren på denne timen var et fyrverkeri, som smittet over på oss andre. Vi måtte jo bare ta ut det vi hadde av krefter.

Mange faste på Zumba

Tydelig at det var mange som hadde vært der mange ganger før, for de på første rad sang og vrikket, og kunne alle trinn perfekt.. Fordelen med det er at selv om du gjemmer deg litt i bakgrunnen, som meg, er det alltid noen foran deg du kan se på, dersom du ikke ser instruktøren. Så dette er nok en time det lønner seg å gå på flere ganger.

Bratrening oppsummerer

Det er 55 minutter kondisjon, med små drikke pauser mellom sangene, så dette er bra kondisjon for både kroppen og hodet .

Kan anbefale deg å prøve, men du bør ha litt trening i koordinasjon, og ikke ha alt for høye forventninger om egen prestasjon de første gangene.


Slipp deg løs og forbrenn julens kalorier mens du har det gøy!

Annonse:

Sunn&Sprek

Bli med i Sunn&Sprek

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

  • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
  • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
  • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke