Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Pilates Reformer er for deg som vil ha tett oppfølging på treningen.

Her får du en presis og effektiv styrketrening av hele kroppen, med styrke av coremusklatur implementert i alle øvelser. Samtidig som du styrker kroppen øker du mobiliteten. Etter timen kjenner du at hele kroppen har jobbet og at du er gjennomtrent. Her er det lett å bli hektet!

Jeg var på Elixia CCVest og her har de PT grupper med 5 deltakere. Apparatet ser skremmende ut, men er enkle å bruke når du får kyndig veiledning.

Hva skjer i en time?

Timen starter med oppvarmingsøvelser på BOSU ball. En balanseball med flat underside og en rund ball der man står. Vi må jobbe for å gjøre øvelsene riktig uten å miste balansen.
Så starter vi med øvelsene i apparatet. Dette er gøy, man så vanskelig også. Her er det mye å tenke på. Til å begynne med er det ganske greit, liggende på rygg, med bena på kanten. Her er det ikke lett å jukse. Vi jobbet med motstand begge veier, så øvelsene blir raskt tunge. Og det er mye å tenke på, pust, bevegelse, bekken.. Men instruktøren ser oss alle og veileder hele tiden.

Trener hele kroppen

Så fester vi tau til armene og jobber videre med skuldre og armer. Øvelsene blir mer krevende etter hvert og jeg jobbet hardt for å være flink og gjøre det riktig. Noe som ikke var lett. Mot slutten av timen føler jeg at kroppen skjelver litt, og muskler jeg ikke visste jeg hadde har blitt jobbet med. Jeg er faktisk sliten i hodet også, for her var det trening hele tiden og få pauser. Stemningen er lett og hyggelig, og selv om vi trente hardt, var det både spøk og latter underveis.

Min vurdering

Jeg vil anbefale denne treningsformen til deg som vil ha rask effekt, og som vil ta treningen et skritt videre. Det blir som med å skaffe seg en PT, det koster, men du vet du får utbytte av det. Og raske resultater.

Jeg går ut av timen og bestemmer meg for å ønske meg et kurs til jul!

Kanskje gaven å gi til den som har "alt"?

Annonse:

Sunn&Sprek

Bli med i Sunn&Sprek

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

  • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
  • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
  • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke