Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

For deg som vil trene effektivt og enkelt !

ELIXIA lanserer i høst en ny time, RAW. Og den er så rå som det høres ut. En enkel og effektiv time som er lagt opp i intervaller. Man lærer grunnleggende bokseteknikk og benspark. Dette varieres gjennom timen med innslag av styrkeøvelser mellom kondisjonsdelene.

Liker du å svette uten å måtte tenke for mye, og uten for mye koordinasjon? Liker du kampsport inspirert time, liknende kick boksing? Da er dette timen for deg. Passer for menn og damer, godt trente og dårlig trente, for her er det du som bestemmer utbytte av timen.

Dette skriver ELIXIA på sine hjemmesider om timen:

Frigjør ditt fulle potensial ved å trene energisk, intenst og effektivt! En enkel intervall time inspirert av kampsport, med slag og spark der du jobber uten utstyr til musikk. Intervallene veksler mellom kondisjon og funksjonell styrke for å gi deg alt i en time. Test dine grenser og utfordre deg selv både fysisk og mentalt. Hvor langt kan du nå?

Hvis du er opptatt av takt, og å følge takten i musikken, kan denne timen bli en utfordring for deg, for her følger ingen takten til musikken. Men ettersom intensiteten i timen øker glemmer man også å høre etter. Det viktigste blir å kjempe seg gjennom de siste øvelsene så raskt man kan.

Her bruker man ingen vekter, matter, strikker eller annet utstyr, så det blir raske skift mellom kondisjon og styrke. Pulsen holdes oppe i hele hoveddelen av timen. Har du lyst til å gi opp underveis, er instruktøren på plass for å motivere deg videre. Det er deg selv du skal overvinne.

Så vil du svette? Få full pakke i en time? Da bør du prøve RAW!

Foto: Corbis

Annonse:

Sunn&Sprek

Bli med i Sunn&Sprek

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

  • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
  • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
  • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke