Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Dette er et eksklusivt og forholdsvis dyrt treningsstudio.

Her blir alle medlemmer ved å kjøpe deres tjenester. Medlemskapet er gratis, men det koster å ha en PT eller delta på gruppetimene de har.

Lokalene

Hvis du forventer et lukseriøst utseende på studioet blir du skuffet, døren inn er liten og anonym. Det samme er studioet, små rom, og en liten garderobe, men her har de alt de trenger. Den ene veggen er dekket av Kinesis apparater(en treningsform der du jobber med motstand begge veier) , ellers er det ribbevegger, matter og diverse treningsapparater.

De har en gruppesal med plass til ca 6-8 stk, og to små PT rom der man kan være alene med sin PT. Dette konseptet tilbyr en litt mer ekslusiv og effektiv trening. Det er ikke overfylte lokaler, du får veldig god oppfølging av din PT, og her er alle høyt utdannet med mye erfaring innen trening.

Hvem er dette for?

Etter en halvtime her vil du føle at du har fått trent hele kroppen, og du har blitt sett uten avbrytelser av en PT som vier deg all oppmerksomheten. Har du skader eller trenger oppfølging etter sykdom eller ulykke, kan de hjelpe deg her. Er du veldig godt trent og du ikke oppnår den fremgangen du ønsker, kan de også hjelpe deg her. De har et apparat som kan måle kondisjonen din, og når du mest effektivt forbrenner fett.

Halvtimen er lagt opp med variasjon mellom kondisjon og styrke, uten mange pauser underveis. Og med fokus på dine ønsker og eventuelle problemområder.

Har du god råd, og ønsker en litt roligere treningsopplevelse, med god oppfølging, kan dette være stedet for deg.

Annonse:

Sunn&Sprek

Bli med i Sunn&Sprek

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

  • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
  • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
  • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke