Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:

Parøvelser er morsomme! Øvelsesvideo. 

I en travel hverdag så kan aktiviteter som starter og slutter ved ytterdøra, være det som skal til for at man rekker å trene! Legger du inn styrketrening underveis på løpeturen får du mye ut av 30 minutter!

Gjør treningen morsom

For å gjøre treningen morsom, ta med deg en venn! Med en god samtale underveis glemmer man ofte tiden. Tar du noen stryktreningsøvelser underveis så kommer også latteren! For dette er hyggelig og gøy!

Gjør alle øvelsene så tungt at du klarer mellom 10-20 repetisjoner. Gjenta øvelsen 2-3 runder med et minutts pause i mellom.

Knebøy rygg mot rygg

Stå rygg mot rygg, rompe mot rompe og gå ned i knebøy! Fin balansen og gå kontrollert opp og ned, gjerne med rumpen ned til bakken om du har gode knær!

Hoppe trapper

Spensttrening er god styrketrening, i tillegg får det opp pulsen. Ta 10-15 hopp og gå rolig ned.

Situps «highfive»

Ligg på ryggen med hodet fra hverandre. Den sterkeste har bena over den svakeste. Ta raske situps og ta highfive med begge hendene når begge er sittende. Brems farten når du går ned for ekstra effekt.

Trillebår

Stå i planke på hendene mens din venn holder i bena dine. Begge skal stå på samme sted. Den som holder føttene skal uten beskjed pushe eller dra dine ben, du skal holde ryggen rett og holde navlen inn. Slipp gjerne en fot for ekstra utfordring.

Kroppshev i par

Ligger på rygg mens en står helt strak lett bakover, på høyde med dine hofter. Hold i fingrene eller håndleddet! Den som ligger drar seg opp og kontrollert ned igjen.

Pushups i par

Begge ligger i pushups men den sterkeste er underst og den andre med bena ligger på ryggen på tvers. For lettere ha mere av bena på vennens rygg.

Se video om øvelsene HER

Annonse:

Sunn&Sprek

Bli med i Sunn&Sprek

Tjenesten er GRATIS og gir deg tilgang til:

  • Webtrening: Tren hvor du vil sammen med en av våre instruktører. Velg mellom styrke/kondisjon, yoga, eller pilates.
  • Sunne, smakfulle oppskrifter med utregnet energi- og næringsinnhold
  • Nye treningsplaner, oppskrifter og tips hver uke